Denna webbplats använder cookies för full funktionalitet. Mer info. Besöker du oss i en webbläsare som stödjer detta accepterar du vår användning av cookies.

×

Welcome to Improove Magento Boilerplate

Steam Commercial

Vår nya ånggenerator Steam Commercial för offentliga miljöer sätter en ny standard genom sin höga kvalitet och smarta lösningar för maximal effekt. Tillsammans med manöverpanelen Elite får du möjlighet att ta full kontroll över din anläggning. Tvåvägskommunikation mellan manöverpanelen och ånggeneratorn gör att effekten automatiskt anpassas till ångrummets volym för mest effektiva uppvärmning.

Teknisk specifikation

Egenskap Värde
Art.nr. Commercial
Passande manöverpanel Elite, Pure
Energisparfunktion Ja
Ångbad volym (m³) 7-25 m³
Elektroniskt temperaturskydd Ja
Kontroll av doftpump Ja
Ångproduktion (KG/H) 12-20
Nivåavkänning utanför vattentanken Ja
Automatisk tömning Ja
Automatisk spolning Ja
Professionell Ja
Effekt (kW) 9-15
Djup (mm) 230
Bredd (mm) 585
Höjd (mm) 685
Funktion
Multisteam
Vår nya ånggenerator Steam Commercial är utrustad med en stor vattentank och utformad för att lätt kunna anslutas till vår Multisteam- funktion – ett effektivt sätt att undvika driftstopp i flitigt använda anläggningar då upp till tre ånggeneratorer kan anslutas till samma ångrum. Ånggeneratorer kräver regelbunden, automatisk renspolning. Detta innebär ett avbrott på ånga 10-15 minuter vid varje tillfälle. Har du då fler ånggeneratorer kopplade i samma system, kan renspolning ske utan avbrott då Multisteam-funktionen ser till att en generator alltid producerar ånga.
Underhåll
Mindre underhåll
Vi utformar våra ånggeneratorer med stor omsorg om detaljerna. De ska hålla för många års användning utan avbrott och med ett minimum av skötsel. Ånggeneratorn levereras med en automatspolning som ställs in efter vattenkvaliteten i ditt område.
Teknik
Energibesparing
Skandinavisk design har alltid influerats av tankar om känsla och effektivitet. Det är därför vi har använt tekniken för att göra våra ånggeneratorer så effektiva som möjligt. Med möjlighet till standby-läge och vår patenterade funktion ”delad effekt” kan energiförbrukningen bli upp till 30% lägre. När luften i ångrummet uppnått önskad temperatur sänks effekten i ånggeneratorn till en nivå som räcker för att bibehålla denna temperatur.
Teknisk information
Hållbarhet
Genom noggrann kvalitetskontroll, smart teknik och stort fokus på vatten- och energiåtgång har vi utformat Tylös ånggeneratorer för att de ska ge minsta möjliga påverkan på vår miljö.
Styrning
Ta kontroll över din anläggning
Styr din anläggning direkt via manöverpanelen Elite eller ställ in dina manöverpaneler så att du kan styra samtliga bastu- och ångrum direkt från datorn i receptionen. Elite använder sig av ditt lokala WiFi som även möjliggör styrning och övervakning direkt ifrån din telefon med Tylös egna Wellaccess-app som är tillgänglig för både iOS och Android.
Tillval
Ångmunstycke Bahia PRO
Bahia ångutsläpp, som kan väljas till, är väl lämpad för större ångrum. Formen är modern och stilren och utförd i härdat säkerhetsglas med frontplatta i exklusiv Corian®. Konstruktionen är särskilt utformad för att sprida riklig och böljande ånga. Ångutsläppet är extremt tystgående och är speciellt framtagen för miljöer där kraven på kapacitet och driftssäkerhet är stora. Bahia är det självklara valet där form, funktion och estetik får gå före budgetbegränsningar.
Teknisk information
Ånggenerator Commercial
Commercial 9 kW (art. 66210010) Commercial 12 kW (art. 66210015) Commercial 15 kW (art. 66210020) Ånggeneratorn placeras utanför ångbadet och ansluts till el, vatten och avlopp.
Pdf
Dokument att ladda ner
Badformer
Variera njutningen
Tylös aggregat är hjärtat och nyckeln till hur ni kan njuta på fler sätt i ert hemmaspa – sinnligt omslutna av mjuk ånga och aromatiska dofter eller traditionellt i skön och torr bastuvärme. För hur man vill ha sin stund i bastun är något individuellt, och efter stundens behov.

Läs mer om Badformer