Denna webbplats använder cookies för full funktionalitet. Mer info. Besöker du oss i en webbläsare som stödjer detta accepterar du vår användning av cookies.

×

Welcome to Improove Magento Boilerplate

Steam Home 3/6/9 kW

Vår senaste kompakta och effektiva ånggenerator för hemmiljö Steam Home svarar i allt mot Tylös höga kvalitetskrav. Den har ett antal nya och förbättrade funktioner, till exempel standbyfunktion, möjlighet till aromaterapi och förbättrat skydd mot driftstopp. Allt för att ge dig ett både behagligare och mer bekymmersfritt ångbad. Passande manöverpanel är antingen Elite eller Pure.
Steam Home 3/6/9 kW   +17 500,00 kr

Teknisk specifikation

Egenskap Värde
Art.nr. Home
Passande manöverpanel Elite, Pure
Energisparfunktion Ja
Ångbad volym (m³) 2-16 m³
Elektroniskt temperaturskydd Ja
Kontroll av doftpump Ja
Ångproduktion (KG/H) 3,5-12
Nivåavkänning utanför vattentanken Ja
Automatisk tömning Ja
Automatisk spolning Ja
Effekt (kW) 3, 6, 9
Djup (mm) 160
Bredd (mm) 480
Höjd (mm) 615
Underhåll
Mindre underhåll
Vi utformar våra ånggeneratorer med stor omsorg om detaljerna. De ska hålla för många års användning utan avbrott och med ett minimum av skötsel. De levereras med en automatspolning som ställs in efter vattenkvaliteten i ditt område.
Funktion
Hög komfort
Vare sig våra ånggeneratorer installeras i hemmiljö eller offentliga utrymmen är de utformade för att utan avbrott erbjuda njutning och komfort av högsta kvalitet. Den bekväma Multi-steamfunktionen säkerställer drift utan avbrott i högt utnyttjade anläggningar och Bahia-ångutsläppen, som kan väljas till, är särskilt utformade för att sprida riklig och böljande ånga utan störande ljud och brännrisk.
Teknisk information
Energibesparing
Skandinavisk design har alltid influerats av tankar om känsla och effektivitet. Det är därför vi har använt tekniken för att göra våra ånggeneratorer så effektiva som möjligt. Med möjlighet till standby-läge och vår patenterade funktion ”delad effekt” kan energiförbrukningen bli upp till 30% lägre. När luften i ångrummet uppnått önskad temperatur sänks effekten i ånggeneratorn till en nivå som räcker för att bibehålla denna temperatur.
Teknik
Hållbarhet
Genom noggrann kvalitetskontroll, smart teknik och stort fokus på vatten- och energiåtgång har vi utformat Tylös ånggeneratorer för att de ska ge minsta möjliga påverkan på vår miljö.
Styrning
Ta kontroll över ditt ångbad
Styr ditt ångbad direkt via manöverpanelen Elite eller ställ in den så att du kan gå via din telefon eller dator. Möjligheten till trådlös nätverksuppkoppling gör att du kan fjärrstyra ditt ångrum.
Teknisk information
Ånggenerator Home
Home 3/6/9 kW, (art. 66210120) Ånggeneratorn placeras utanför ångbadet och ansluts till el, vatten och avlopp. Omkopplingsbar 3/6/9 kW.
Pdf
Dokument att ladda ner
Badformer
Variera njutningen
Tylös aggregat är hjärtat och nyckeln till hur ni kan njuta på fler sätt i ert hemmaspa – sinnligt omslutna av mjuk ånga och aromatiska dofter eller traditionellt i skön och torr bastuvärme. För hur man vill ha sin stund i bastun är något individuellt, och efter stundens behov.

Läs mer om Badformer