Denna webbplats använder cookies för full funktionalitet. Mer info. Besöker du oss i en webbläsare som stödjer detta accepterar du vår användning av cookies.

×

Welcome to Improove Magento Boilerplate

Air med manöverpanel Pure

Nyligen lanserade Tylö sitt helt nyutvecklade bastuaggregat Air. Utrustat i rostfri plåt och med ett rejält tilltaget stenmagasin bidrar värmen från Air-aggregatet till en skönare och mjukare värme under bastubadet. Air finns i effektklassen 10,5 kW och passar till basturum i storleken 10-18 m³. Till Air går det åt 5 förpackningar á 20 kg sten. Tänk på att vid kakel som väggbeklädnad ska bastuns effektiva volym ökas med 1m³ för varje m² kakel.
Air 10 med Pure   +10 295,00 kr

Teknisk specifikation

Egenskap Värde
Art.nr. Air
Bastuvolym (m³) 10-18
Passande manöverpanel Ingår
Stenmängd (kg) 100
Minsta avstånd till sidovägg (mm) 120
Minsta takhöjd i bastun (mm) 1900
Effekt (kW) 10,5
Höjd (mm) 923
Bredd (mm) 410
Djup (mm) 252
Golvmonterat Ja
Delad effekt Ja
Design
Med inspiration i traditioner
Man har låtit traditionella finska bastutraditioner stå som förebild då man formgav Air och dess funktion. Utrustat i rostfri plåt och med ett rejält tilltaget stenmagasin bidrar värmen från Air-aggregatet till en skönare och mjukare värme under bastubadet.
Styrning
Form och funktion med fingertoppskänsla
Tylös bastuaggregat Air styrs med den eleganta och kompakta kontrollpanelen Pure - det självklara valet för dig som värdesätter funktionalitet och avancerad teknik utan att göra avkall på estetiken. Den extremt tunna svarta touchkontrollen tänds vid beröring och ger dig möjlighet att med lätta knapptryckningar ställa in belysning, önskad temperatur och hur länge bastun ska vara igång.
Teknisk information
Air 10
(Art. 6100 1042). Effekt 10,5 kW. 923 x 410 x 252 mm (HxBxD). Manöverpanelen Pure ingår.
Badformer
Variera njutningen
Tylös bastuaggregat är hjärtat och nyckeln till hur ni kan njuta på fler sätt i ert hemmaspa – sinnligt omslutna av mjuk ånga och aromatiska dofter eller traditionellt i skön och torr bastuvärme. För hur man vill ha sin stund i bastun är något individuellt, och efter stundens behov.

Läs mer om Badformer