Denna webbplats använder cookies för full funktionalitet. Mer info. Besöker du oss i en webbläsare som stödjer detta accepterar du vår användning av cookies.

×

Welcome to Improove Magento Boilerplate

Compact 2/4

Bastuaggregatet Compact 2/4 finns i effektklasserna 2,2 – 4,5 kW och är omkopplingsbart. På aggregatet finns ett inbyggt manövervred för tid och temperatur och det är även försett med termostat och mekanisk timer. Aggregatet är utrustat med beröringsskyddet Thermosafe som ger en ökad säkerhet. Compact passar ypperligt i den lilla hemmabastun då den inte tar så mycket plats!
Compact 2/4   +5 295,00 kr

Teknisk specifikation

Egenskap Värde
Art.nr. Compact 2/4
Bastuvolym (m³) 1,2-4,5
Passande manöverpanel Inbyggd
Stenmängd (kg) 7
Minsta avstånd till sidovägg (mm) 50
Minsta takhöjd i bastun (mm) 1900
Effekt (kW) 2,2 - 4,5
Höjd (mm) 400
Bredd (mm) 310
Djup (mm) 170
Thermosafe™ Ja
Teknik
Rekordsnabb uppvärmning
Den unika Tylö-konstruktionen med dubbla sidoluftkammare och värmeriktande galler ger en mycket effektiv spridning av varmluften - upp till halva tiden jämfört med andra aggregat. På 25 minuter har du en varm bastu!
Material
Genomtänkta materialval
Stenmagasin i rostfritt stål och helgjuten överdel i aluminium är två materialval som speglar våra högt ställda kvalitetskrav.
Teknik
Hög säkerhet
Det välkända beröringsskyddet Thermosafe ger ökad säkerhet vid oönskad beröring av aggregatet. Även överhettningsskydd, termostat och temperaturkännare är noga utvalda vitala komponenter som garanterar säkerheten.
Material
Lång livslängd
Våra värmeelement – bastuaggregatets hjärta – tillverkas i en noggrant övervakad process, som säkerställer funktionen och den långa hållbarheten.
Badklimat
100% förångning
Kombinationen djupa och väldimensionerade stenmagasin och element i direktkontakt med stenarna ger den i särklass bästa badkastningseffekten.
Tryggt köp
5 års materialgaranti
Egentillverkning, minutiösa kvalitetskontroller och generösa garantier (5 års materialgaranti) gör varje Tylö-aggregat till ett tryggt köp.
Teknisk information
Compact 2/4
(Art. 6220 2000) Ett aggregat för det minsta basturummet. Omkopplingsbar 2,2-4,5 kW för inkoppling till 230 V 1~ eller 400 V 2N~. Avsedd för basturumsvolym 1,2 - 4,5 m³. Bredd x djup x höjd. 310 mm x 170 mm x 400 mm.
Pdf
Dokument att ladda ner
Badformer
Variera njutningen
Tylös bastuaggregat är hjärtat och nyckeln till hur ni kan njuta på fler sätt i ert hemmaspa – sinnligt omslutna av mjuk ånga och aromatiska dofter eller traditionellt i skön och torr bastuvärme. För hur man vill ha sin stund i bastun är något individuellt, och efter stundens behov.

Läs mer om Badformer