Denna webbplats använder cookies för full funktionalitet. Mer info. Besöker du oss i en webbläsare som stödjer detta accepterar du vår användning av cookies.

×

Welcome to Improove Magento Boilerplate

Expression

Bastuaggregatet Expression tar allt till en ny nivå. Med sina raka linjer och skandinaviska design höjer Expression ribban för hur bastuaggregat kan se ut. Tylös senaste bastuaggregat har vunnit det internationella designpriset Red Dot Design Award. Expression finns i färgerna svart, champagne, koppar. Nytt för i år är att Expression går att få med vår svarta flockade yta som vi kallar för Thermosafe, som gör att aggregatet aldrig blir för varmt för att röra vid.

Teknisk specifikation

Egenskap Värde
Art.nr. Bastuaggregat Expression
Bastuvolym (m³) 10-18
Elektrisk anslutning 3x230V, 3x400V
Passande manöverpanel Elite, Pure
Stenmängd (kg) 12
Minsta avstånd till sidovägg (mm) 200
Minsta takhöjd i bastun (mm) 1900
Effekt (kW) 10
Höjd (mm) 730
Bredd (mm) 500
Djup (mm) 300
Golvmonterat Ja
Delad effekt Yes
Design
Internationell designutmärkelse
Red Dot Award eller Red Dot Design Award är en internationell designutmärkelse för god design som utdelas årligen av Design Zentrum Nordrhein West-falen. Priset kallas ibland även ”Designernas Nobelpris”.
Teknik
Samma kvalitetskännetecken
Expression har samma kvalitetskännetecken som övriga bastuaggregat från Tylö; dubbla sidoluftskammare för bättre spridning av varmluften, ett fack för doftessenser och dubbelmantlat. Expression är också utrustad med Tylös energibesparande funktion ”delad effekt” som innebär att aggregatet per automatik går över i sparläge när önskad badtemperatur har uppnåtts.
Exklusiv design
Bastubad med nya uttryck
Expression finns förutom i svart även i färgerna champagne och koppar samt med vår unika flockade yta som vi kallar för Thermosafe. Oavsett vilken av varianterna på Tylö Expression du väljer, kommer du att kunna njuta till både kropp och själ.
Material
Hjärtat i aggregatet
Tylö tillverkar sina bastuaggregat helt i egen regi utan att tumma på kvaliteten. Exempelvis är rörelementen - hjärtat i aggregatet - tillverkat i en noggrant övervakad process som säkerställer funktionen och den långa hållbarheten. Stenmagasin i rostfritt stål och överdel i aluminium är två materialval som också speglar våra högt ställda kvalitetsprodukt.
Tryggt köp
5 års materialgaranti
Egentillverkning, minutiösa kvalitetskontroller och generösa garantier (5 års materialgaranti) gör varje Tylö-aggregat till ett tryggt köp.
Teknisk information
Expression
Aggregatet är av golvstående modell med kraftfulla gjutna ben. Effekt 10 kW. 3 x 230 V, 3 x 400 V+N.

Passande manöverpaneler: Elite eller Pure med reläbox Commercial Lite.

Svart 10 (6100 1000)
Koppar 10 (6100 1006)
Champagne 10 (6100 1003)
Svart Thermosafe 10 (6100 1120)
Pdf
Dokument att ladda ner
Badformer
Variera njutningen
Tylös bastuaggregat är hjärtat och nyckeln till hur ni kan njuta på fler sätt i ert hemmaspa – sinnligt omslutna av mjuk ånga och aromatiska dofter eller traditionellt i skön och torr bastuvärme. För hur man vill ha sin stund i bastun är något individuellt, och efter stundens behov.