Denna webbplats använder cookies för full funktionalitet. Mer info. Besöker du oss i en webbläsare som stödjer detta accepterar du vår användning av cookies.

×

Welcome to Improove Magento Boilerplate

Megaline OC

Megaline OC är utformad enligt traditionell bastutradition och kan installeras i bastur i alla former – även i mitten av utrymmet om man så vill. Bastuaggregatet är kraftfull i sin design och passar bastur i storlekar varierande mellan 9 och 24 m³ och finns i storlekarna 10,5, 12 och 15 kW. Kombineras med den eleganta manöverpanelen H2 och reläbox WE14 som styr bastuns alla funktioner.

Teknisk specifikation

Egenskap Värde
Art.nr. Mega-line OC
Passande manöverpanel H2
Professionell Ja
Golvmonterat Ja
Funktion
Tylös bastuaggregat
Tylös bastuaggregat har under flera decennier varit det självklara valet till basturum på hotell, klubbar, badhus och idrottsanläggningar. Skälet är att den här typen av anläggningar dels prioriterar hög driftsäkerhet och låg energiförbrukning, dels att den frekventa användningen ställer höga krav på såväl konstruktion som material.
Teknisk information
Megaline OC
Megaline OC 10,5 kW (6405 0230) Megaline OC 12 kW (6405 0234) Megaline OC 15 kW (6405 0235)
Badformer
Variera njutningen
Tylös bastuaggregat är hjärtat och nyckeln till hur ni kan njuta på fler sätt i ert hemmaspa – sinnligt omslutna av mjuk ånga och aromatiska dofter eller traditionellt i skön och torr bastuvärme. För hur man vill ha sin stund i bastun är något individuellt, och efter stundens behov.