Denna webbplats använder cookies för full funktionalitet. Mer info. Besöker du oss i en webbläsare som stödjer detta accepterar du vår användning av cookies.

×

Welcome to Improove Magento Boilerplate

Megaline SK

Megaline SK är utformad enligt traditionell bastutradition och kan installeras i bastur i alla former – även i mitten av utrymmet om man så vill. Bastuaggregatet är kraftfull i sin design och passar bastur i storlekar varierande mellan 18 och 46 m³ och finns i storlekarna 18, 21 och 26 kW. Kombineras med den eleganta manöverpanelen H2 och reläbox WE14 som styr bastuns alla funktioner.

Teknisk specifikation

Egenskap Värde
Art.nr. Mega-line SK
Funktion
Tylös bastuaggregat
Tylös bastuaggregat har under flera decennier varit det självklara valet till basturum på hotell, klubbar, badhus och idrottsanläggningar. Skälet är att den här typen av anläggningar dels prioriterar hög driftsäkerhet och låg energiförbrukning, dels att den frekventa användningen ställer höga krav på såväl konstruktion som material.
Teknisk information
Megaline SK
Megaline SK 18 kW (6405 0236) Megaline SK 21 kW (6405 0238) Megaline SK 26 kW (6405 0240)
Badformer
Variera njutningen
Tylös bastuaggregat är hjärtat och nyckeln till hur ni kan njuta på fler sätt i ert hemmaspa – sinnligt omslutna av mjuk ånga och aromatiska dofter eller traditionellt i skön och torr bastuvärme. För hur man vill ha sin stund i bastun är något individuellt, och efter stundens behov.