Denna webbplats använder cookies för full funktionalitet. Mer info. Besöker du oss i en webbläsare som stödjer detta accepterar du vår användning av cookies.

×

Welcome to Improove Magento Boilerplate

Sense Sport

Bastuaggregatet Sense Sport ger dig pålitlig och precis värme under många sköna bastustunder framöver. Bastuaggregatet har vår energibesparande funktion "delad effekt" och inbyggda vred för tid och temperatur. Välj mellan 6,6 och 8 kWs effekt samt mellan väggmonterat eller stående aggregat med ben som tillval. Enkel installation, allting sitter inbyggt i aggregatet. Sense Sport passar ett i basturum med storlek från 4-12 m³ och kan med fördel ersätta ett äldre aggregat med en gammal elinstallation.

Teknisk specifikation

Egenskap Värde
Art.nr. Sense Sport
Bastuvolym (m³) 4-8/6-12
Passande manöverpanel Inbyggd
Stenmängd (kg) 20
Minsta avstånd till sidovägg (mm) 110
Minsta takhöjd i bastun (mm) 1900
Effekt (kW) 6,6/8
Höjd (mm) 559
Bredd (mm) 431
Djup (mm) 375
Thermosafe™ Ja
Golvmonterat Tillval
Delad effekt Ja
Design
Sense – släpp dina sinnen fria
Sense är en helt ny serie bastuaggregat där stilren form möter Tylös pålitliga funktion och genuina kvalitet. Sense släpper alla dina sinnen fria med temperaturkontroll och smarta Eco-funktioner. Alla aggregat har flockat skal för att minimera risken att bränna sig och ett avtagbart fack för doftessenser som är lätt att rengöra. Allt i en helt ny design som lyfter vilken bastu som helst.
Funktion
Basta smartare med "delad effekt"
Aggregatet har överhettningsskydd och vår patenterade energibesparande funktion "delad effekt" som sparar ström. Sense Sport har inbyggda manövervred för tid och temperatur på aggregatets framsida och är försedd med termostat och mekanisk timer.
Material
Hjärtat i aggregatet
Tylö tillverkar sina bastuaggregat helt i egen regi utan att tumma på kvaliteten. Exempelvis är rörelementen - hjärtat i aggregatet - tillverkat i en noggrant övervakad process som säkerställer funktionen och den långa hållbarheten. Stenmagasin i rostfritt stål och överdel i aluminium är två materialval som också speglar våra högt ställda kvalitetsprodukt.
Tryggt köp
5 års materialgaranti
Egentillverkning, minutiösa kvalitetskontroller och generösa garantier (5 års materialgaranti) gör varje Tylö-aggregat till ett tryggt köp.
Teknisk information
Sense Sport
Välj mellan 6,6 och 8 kWs effekt samt mellan väggmonterat eller stående aggregat med ben som tillval. Sense Sport 6 kW (Art. 6100 1018) Sense Sport 8 kW (Art. 6100 1012) Ben till Sense (Art. 9000 1060)
Badformer
Variera njutningen
Tylös bastuaggregat är hjärtat och nyckeln till hur ni kan njuta på fler sätt i ert hemmaspa – sinnligt omslutna av mjuk ånga och aromatiska dofter eller traditionellt i skön och torr bastuvärme. För hur man vill ha sin stund i bastun är något individuellt, och efter stundens behov.