Denna webbplats använder cookies för full funktionalitet. Mer info. Besöker du oss i en webbläsare som stödjer detta accepterar du vår användning av cookies.

×

Welcome to Improove Magento Boilerplate

Impression Twin

Tylö har förenat bastu och ångdusch i en ny spännande produkt med unika möjligheter till avkoppling. Dubbel avkoppling och dubbel lyxkänsla samt dusch och extra pall ger bastubadet större variation och frihet. Kan man någonsin få för mycket av det goda?

Teknisk specifikation

Egenskap Värde
Art.nr. 151
Lavar TERMO ASK
Höjd (mm) 2100
Design
Impression bastu och dusch
Impression Twin heter serien som ger dig flera sköna former av bastubad. Här kan du slappna av i en traditionell bastu med något högre värme, finna en stunds njutning i den mildare ångbastun eller välja ett rogivande ångbad. Även dusch medföljer i den sinnrika och yteffektiva konstruktionen.
Planlösning
Ett flexibelt system
Väggar, glaspartier och dörrar går att montera på en mängd olika sätt för att passa in i din planslösning. Även de lösa delarna av inredningen kan du välja att placera var du vill, det är bara bastuaggregatet som har sin fasta plats. Här ser du ett exempel på en vanlig komposition.
Bastuaggregat
Köp till Combi Compact
Utrusta ditt Twin med Tylös bastuaggregat Combi Compact som ger dig tillgång till alla slags bastubad – torrt, vått eller ånga – och som via ett inbyggt doftfack kan spetsas med doftessenser. Till aggregatet medföljer den snygga manöverpanelen H1.
Materialsats
I Twin ingår
Värmeisolerade vägg- och taksektioner, dörrsektioner, duschpelare inkl blandare, ånggenerator, bastudel inkl panel och lavar, inredning i asp och värmebehandlad ask (mörk), belysning (duschdel), ljuslist hygro/termo, golvram av aluminium, hörn- och taklister samt ventil- och monteringsdetaljer.
Badformer
Variera njutningen
Tylös bastuaggregat är hjärtat och nyckeln till hur ni kan njuta på fler sätt i ert hemmaspa – sinnligt omslutna av mjuk ånga och aromatiska dofter eller traditionellt i skön och torr bastuvärme. För hur man vill ha sin stund i bastun är något individuellt, och efter stundens behov.

Läs mer om Badformer