Denna webbplats använder cookies för full funktionalitet. Mer info. Besöker du oss i en webbläsare som stödjer detta accepterar du vår användning av cookies.

×

Welcome to Improove Magento Boilerplate

Panorama

Närheten till naturen är alltid påtaglig i Panorama, oavsett var du väljer att placera bastun. Omgärdad av trä kan du slå dig ner, luta dig tillbaka och njuta av den lyxiga känsla som total avslappning innebär. Panoramas design är tillägnad det väl beprövade materialet trä, där djärva designlösningar så som överlappande lavar och fönster som sträcker sig från golv till tak skapar ett oväntat och modernt uttryck. Panorama ingår i Tylös Design Line, som är en serie helt nya bastudesigner. Vart och ett utgör ett färdigt stilkoncept, redo att tas i bruk. Du som kund kan välja att kombinera detaljer fritt – eller ta dem precis som de är. Utforska de många alternativen som ges i Design Line och skapa en skräddarsydd fristad efter eget huvud.

För offertförfrågan, vänligen kontakta en av våra duktiga återförsäljare eller hör av dig till oss direkt!
.

Teknisk specifikation

Egenskap Värde
Art.nr. 202
Professionell Ja
Hörnmodell Ja
Exklusiv design
Exklusivt från golv till tak
Takutsprångets diskreta ljusramp lyser ner på stora, tonade glasytor och liggande tiger-ask. Invändigt är rummet klätt i stående asppanel. Även lavarna, som snyggt korsar varandra i tre eller fyra nivåer, är i asp.
Stor valfrihet
Skräddarsy ditt eget Panorama
Panorama kan ändras till att passa just dina önskemål och behov. Här ser ni ett av många exempel på layout.
Bastuaggregat
Välj ett aggregat i din smak
Till alla basturum kan du välja fritt bland Tylös stående bastuaggregat för hemmabruk. Vi erbjuder allt från funktionella aggregat för traditionell bastu till våra mest avancerade aggregat för en fullfjädrad ångbastulösning. Oavsett modell så utmärks alla våra aggregat av kvaliteten och funktionerna som gjort Tylö till ett begrepp bland bastuälskare världen över.
Design
Design Line
I serien Design Line är valet ditt. Anpassa fritt basturummets mått och inredningar efter dina önskemål och behov.
Pdf
Dokument att ladda ner
Badformer
Variera njutningen
Tylös bastuaggregat är hjärtat och nyckeln till hur ni kan njuta på fler sätt i ert hemmaspa – sinnligt omslutna av mjuk ånga och aromatiska dofter eller traditionellt i skön och torr bastuvärme. För hur man vill ha sin stund i bastun är något individuellt, och efter stundens behov.

Läs mer om Badformer