Denna webbplats använder cookies för full funktionalitet. Mer info. Besöker du oss i en webbläsare som stödjer detta accepterar du vår användning av cookies.

×

Welcome to Improove Magento Boilerplate

Passion

I Passion är den väggsektion tillverkad av svart och grafitgrå skiffer det som utgör bastuns stadiga ryggrad. Användandet av sten skapar en iögonfallande kontrast mot den kubformade bastuns blonda exteriör. Vi tror att naturliga element som sten fungerar som ett värdefullt medel för att knyta an till dina sinnen. Genom att införliva sten i designen vill vi skapa ett starkare band mellan människan och naturen. Passion ingår i Tylös Design Line, som är en serie helt nya bastudesigner. Vart och ett utgör ett färdigt stilkoncept, redo att tas i bruk. Du som kund kan välja att kombinera detaljer fritt – eller ta dem precis som de är. Utforska de många alternativen som ges i Design Line och skapa en skräddarsydd fristad efter eget huvud.

För offertförfrågan, vänligen kontakta en av våra duktiga återförsäljare eller hör av dig till oss direkt!

Teknisk specifikation

Egenskap Värde
Art.nr. 201
Passion
Exklusiv design
Designdetaljerna med det lilla extra
Designdetaljerna inkluderar ett dubbelt innertak, där den nedre baldakinens ljusramp stämningsfullt lyser upp det övre taket underifrån. Vidare har Passion en vacker stenvägg i skiffer vid aggregatet samt en dörram i espresso-ask. Frontens uppdelning i glas och trä gör helheten precis lagom insynsskyddad.
Material
Stort ljusinsläpp
Det skandinaviska uttrycket dras till sin spets med Passion. Redan från utsidan sätter det ljusa bokfaneret tonen och kompletteras av invändig asppanel och lavar i asp och amerikansk al.
Bastuaggregat
Välj ett aggregat i din smak
Välj fritt bland Tylös bastuaggregat. Vi erbjuder allt från funktionella aggregat för traditionell bastu till våra mest avancerade aggregat för en fullfjädrad ångbastulösning. Oavsett modell så utmärks alla våra aggregat av kvaliteten och funktionerna som gjort Tylö till ett begrepp bland bastuälskare världen över.
Design
Design Line
I serien Design Line är valet ditt. Anpassa fritt basturummets mått och inredningar efter dina önskemål och behov.
Pdf
Dokument att ladda ner
Badformer
Variera njutningen
Tylös bastuaggregat är hjärtat och nyckeln till hur ni kan njuta på fler sätt i ert hemmaspa – sinnligt omslutna av mjuk ånga och aromatiska dofter eller traditionellt i skön och torr bastuvärme. För hur man vill ha sin stund i bastun är något individuellt, och efter stundens behov.

Läs mer om Badformer