Denna webbplats använder cookies för full funktionalitet. Mer info. Besöker du oss i en webbläsare som stödjer detta accepterar du vår användning av cookies.

×

Welcome to Improove Magento Boilerplate

Sensation

I likhet med vad namnet Sensation antyder, ser vi på Tylö grundelementet vatten som så mycket mer än enbart en vardaglig nödvändighet. Vatten lever – det är kraftfullt, sprudlande, stärkande och befinner sig i ständig rörelse. I bastun Sensation vill vi återskapa en rad av vattnets olika egenskaper i det vattenspel som integrerats i den sluttande väggen. Vattnets behagliga porlande och den termik som skapas fyller dig sakta men säkert med kraft. Sensation ingår i Tylös Design Line, som är en serie helt nya bastudesigner. Vart och ett utgör ett färdigt stilkoncept, redo att tas i bruk. Du som kund kan välja att kombinera detaljer fritt – eller ta dem precis som de är. Utforska de många alternativen som ges i Design Line och skapa en skräddarsydd fristad efter eget huvud.

För offertförfrågan, vänligen kontakta en av våra duktiga återförsäljare eller hör av dig till oss direkt!
.

Teknisk specifikation

Egenskap Värde
Art.nr. 200
Design
Asp och ask i härlig blandning
Den lutande bakväggen sparar energi och skapar rentav lite fläktande termik i rummet. Insidans tonvikt på naturmaterial framhävs av värmebehandlad espresso-asp, som såväl bakre väggen som övrig dekor och innerbeklädnad består av. Lavarna är i något ljusare tiger-ask och utsidan är högglansbeklädd.
Exklusiv design
Magiskt vattenfall i din egen bastu
Det är inte för inte som vattenfallet är placerat i mitten. Det mörka träet och den vackra designen med tvärgående ribbor i all ära, men det ångande, porlande vattenspelet är helt i centrum. Även frånsett detta tillval är det dock en förstklassig bastuupplevelse som väntar.
Bastuaggregat
Välj ett aggregat i din smak
Till alla basturum kan du välja fritt bland Tylös bastuaggregat för hemmabruk. Vi erbjuder allt från funktionella aggregat för traditionell bastu till våra mest avancerade aggregat för en fullfjädrad ångbastulösning. Oavsett modell så utmärks alla våra aggregat av kvaliteten och funktionerna som gjort Tylö till ett begrepp bland bastuälskare världen över.
Design
Design Line
I serien Design Line är valet ditt. Anpassa fritt basturummets mått och inredningar efter dina önskemål och behov.
Badformer
Variera njutningen
Tylös bastuaggregat är hjärtat och nyckeln till hur ni kan njuta på fler sätt i ert hemmaspa – sinnligt omslutna av mjuk ånga och aromatiska dofter eller traditionellt i skön och torr bastuvärme. För hur man vill ha sin stund i bastun är något individuellt, och efter stundens behov.

Läs mer om Badformer