Denna webbplats använder cookies för full funktionalitet. Mer info. Besöker du oss i en webbläsare som stödjer detta accepterar du vår användning av cookies.

×

Welcome to Improove Magento Boilerplate

Trådlös Bastu

Elite manöverpanel från Tylö. Digital
bekvämligheter för en ännu bättre bastu.
Trådlös Bastu

Tylös nya manöverpanel för bastu och ånga

Elite från Tylö är vår senaste och mest avancerade kontrollpanel för bastu och ångrum. Lättnavigerat användargränssnitt med smart och intuitiv funktionalitet möter användaren. Den specialutvecklade appen WellAccess™ är framtagen tillsammans med Elite och speglar gränssnittet i minsta detalj. Fjärrstyr både bastu och ångrum från vilken enhet som helst. Bekvämlighet på elitnivå menar vi.

Bastu och ånga med funktionell design

  • Automatiska säkerhetssystem
  • Styr från smartphone eller dator
  • Ställ in personliga preferenser
  • Skapa scheman
  • Ställ in användarbegränsningar och barnsäkerhet

Skönare bastu med Elite manöverpanel

Med en pc, smartphone eller annan enhet kan du kontrollera alla aspekter av din bastu, bekvämt tillbakalutad från soffan. Schemalägg din stund i bastun. Låt den vänta uppvärmd och klar i stället för tvärt om. Välj din personliga användarprofil för enkelhet eller mixa nya varianter av ljud, ljus, fuktighet och värme.

Perfekt ånga med Elite manöverpanel

Vi har utvecklat manöverpanelen Elite speciellt för våra ånggeneratorer Steam Home och Steam Commercial. Med Elite kan du njuta av perfekt ånga, oavbrutet levererad och i perfekt avvägd mängd.

Proffsens manöverpanel för bastu och ånga

Dra nytta av fördelarna med Elite manöverpanel från Tylö. Speciellt framtagen för krävande applikationer kan du kontrollera samtliga dina bastu- och ångenheter mobilt eller från exempelvis en receptionsdisk. Användargränssnittet är exakt det samma som manöverpanelens för enkelt och säkert handhavande. Sensorer och övervakningssystem larmar automatiskt om någon parameter frångår normen. Du har alltid full kontroll och överblick på hela din anläggning.

Läs mer