Denna webbplats använder cookies för full funktionalitet. Mer info. Besöker du oss i en webbläsare som stödjer detta accepterar du vår användning av cookies.

×

Welcome to Improove Magento Boilerplate

Elysée

En badmästarnas favorit! Elysée är ett lyxigt ångbadrum som uppfyller alla högt ställda krav på såväl form som funktion. Tylö Elysée är ett perfekt komplement i badavdelningen på hotell, spa-anläggningar och företag, men också en drömlösning för det egna hemmet. Välj bland en mängd olika storlekar och varianter och hitta det perfekta ångrummet för just dig.
.

Teknisk specifikation

Egenskap Värde
Art.nr. 162
Tillval
Ökat ljusinsläpp
Vägg- och sittsektioner kan utan merkostnad ersättas med ett glasparti för ökat ljusinsläpp.
Tillval
Flera tillvalsmöjligheter
Alla rum kan förses med en servicesektion med integrerade hyllfack samt blandare med dusch och strilstång. Servicesektionerna kan även fås i ett basutförande utan blandare och duschset för installation av egen modell. Basutförande fås utan merkostnad. Servicesektionen ersätter en väggsektion, vilket innebär att antalet sittplatser minskas i motsvarande grad.
Planlösning
Ett flexibelt system
Här får du en bild av hur våra kompletta, monteringsfärdiga ångrum ser ut från ovan. Du ser vilka mått som gäller och hur inredningen är utformad. Samtliga ångrum kan även monteras spegelvända. Rumsstorlekar upp till 4 m² kan levereras med golvkar i vakuumformad vit plast (dock inte F/FC om de extrautrustas med glasad front).
Materialsats
I Elysée ingår
Tillverkas av högteknologisk, vakuumformad vit specialplast i en tät och stabil konstruktion. Levereras i monteringsfärdiga tak och väggsektioner med integrerade sittplatser. Över varje sittplats finns en infälld belysning. Dörren är tillverkad av tonat härdat säkerhetsglas med kraftig karm och handtag av eloxerad aluminium. Transformator för belysning, frånluftsventil och alla monteringsdetaljer ingår.
Pdf
Dokument att ladda ner
Badformer
Variera njutningen
Tylös bastuaggregat är hjärtat och nyckeln till hur ni kan njuta på fler sätt i ert hemmaspa – sinnligt omslutna av mjuk ånga och aromatiska dofter eller traditionellt i skön och torr bastuvärme. För hur man vill ha sin stund i bastun är något individuellt, och efter stundens behov.

Läs mer om Badformer