Denna webbplats använder cookies för full funktionalitet. Mer info. Besöker du oss i en webbläsare som stödjer detta accepterar du vår användning av cookies.

×

Welcome to Improove Magento Boilerplate

Excellent

Ett lyxigt ångbad som höjer klassen på vilken spa-anläggning som helst. Excellent är i första hand utformat för professionellt bruk, men de mindre versionerna blir självklart rena önskebadet i hemmiljö. Excellent finns i många storlekar, från små badrumsanpassade varianter för 4–5 personer till stora, magnifika rum för upp till 50 badgäster. Alla rum kan förses med en servicesektion med integrerade hyllfack och utrymme för blandare och duschset som i så fall ersätter en väggsektion med motsvarande bredd. Väggsektionerna kan även bytas ut mot glaspartier.
.

Teknisk specifikation

Egenskap Värde
Art.nr. 163
Planlösning
Ett flexibelt system
Här får du en bild av hur våra kompletta, monteringsfärdiga ångrum ser ut från ovan. Du ser vilka mått som gäller och hur inredningen är utformad. Samtliga ångrum kan även monteras spegelvända. De streckade linjerna visar takets sträckning. Rummen kan byggas vidare i pilens riktning. För andra mått och utförande, vänligen begär offert. Glasade väggsektioner och servicevägg finns i bredderna 398, 588 och 778 mm. De kan utan extra kostnad ersätta motsvarande sektion i rummen. Utvändig takhöjd 2070 mm.
Tillval
Flera tillvalsmöjligheter
Alla rum kan förses med en servicesektion som har integrerade hyllfack och blandare med dusch och strilstång. En service-sektion ersätter en väggsektion med motsvarande bredd. Väggsektionerna kan även bytas ut mot glaspartier. Servicesektionerna kan även fås i ett basutförande utan blandare och dusch för installation av egen modell. Basvarianten kan fås utan merkostnad.
Tillval
Ökat ljusinsläpp
Vägg- och sittsektioner kan utan merkostnad ersättas med ett glasparti för ökat ljusinsläpp.
Materialsats
I Excellent ingår
Excellent tillverkas av högteknologisk, vakuumformad vit specialplast i en tät och stabil konstruktion. Rummet levereras i monteringsfärdiga tak- och väggsektioner med inredning bestående av breda, bekväma bänkar av vitlackerad aluminium. Dörren är tillverkad i bronsfärgat härdat säkerhetsglas med kraftig vitlackerad ram och dörrhandtag i aluminium. Frånluftsventil och alla monteringsdetaljer ingår.
Pdf
Dokument att ladda ner
Badformer
Variera njutningen
Tylös bastuaggregat är hjärtat och nyckeln till hur ni kan njuta på fler sätt i ert hemmaspa – sinnligt omslutna av mjuk ånga och aromatiska dofter eller traditionellt i skön och torr bastuvärme. För hur man vill ha sin stund i bastun är något individuellt, och efter stundens behov.

Läs mer om Badformer