Denna webbplats använder cookies för full funktionalitet. Mer info. Besöker du oss i en webbläsare som stödjer detta accepterar du vår användning av cookies.

×

Welcome to Improove Magento Boilerplate

Expression Combi med manöverpanel H2 & reläbox

Bastuaggregatet Expression Combi tar allt till en ny nivå. Med detta aggregat går det att få avslappnande ångbastubad i Tylös basturum. Aggregatet är av golvstående modell med kraftfulla gjutna ben och vattentillförsel samt avlopp sker genom fast installation och ger dig tillgång till alla slags bastubad – torrt, vått eller ånga. Aggregatet finns i färgerna svart, champagne och koppar. Nytt för i år är att Expression går att få med vår svarta, flockade yta som vi kallar för Thermosafe, vilket innebär att aggregatet aldrig blir för hett för att röra vid. Manöverpanelen H2 med reläbox RB45 ingår.

Teknisk specifikation

Egenskap Värde
Art.nr. Expression Combi
Bastuvolym (m³) 10-18
Passande manöverpanel Ingår
Stenmängd (kg) 12
Minsta avstånd till sidovägg (mm) 200
Minsta takhöjd i bastun (mm) 1900
Effekt (kW) 10
Höjd (mm) 730
Bredd (mm) 500
Djup (mm) 300
Soft Sauna Ja
Professionell Ja
Golvmonterat Ja
Delad effekt Yes
Design
Internationell designutmärkelse
Red Dot Award eller Red Dot Design Award är en internationell designutmärkelse för god design som utdelas årligen av Design Zentrum Nordrhein West-falen. Priset kallas ibland även ”Designernas Nobelpris”.
Teknik
Samma kvalitetskännetecken
Expression har samma kvalitetskännetecken som övriga bastuaggregat från Tylö; dubbla sidoluftskammare för bättre spridning av varmluften, ett fack för doftessenser och dubbelmantlat. Expression är också utrustad med Tylös energibesparande funktion ”delad effekt” som innebär att aggregatet per automatik går över i sparläge när önskad badtemperatur har uppnåtts.
Styrning
Manöverpanel
Tylös Expression Combi-aggregat levereras nu med manöverpanelen H2 och reläbox RB45 samt en flaska eterisk doftolja (lavendel 10 ml).
Material
Hjärtat i aggregatet
Tylö tillverkar sina bastuaggregat helt i egen regi utan att tumma på kvaliteten. Exempelvis är rörelementen - hjärtat i aggregatet - tillverkat i en noggrant övervakad process som säkerställer funktionen och den långa hållbarheten. Stenmagasin i rostfritt stål och överdel i aluminium är två materialval som också speglar våra högt ställda kvalitetsprodukt.
Tryggt köp
5 års materialgaranti
Egentillverkning, minutiösa kvalitetskontroller och generösa garantier (5 års materialgaranti) gör varje Tylö-aggregat till ett tryggt köp.
Teknisk information
Expression Combi
Svart 10 (6200 1010)
Champagne 10 (6200 1013)
Koppar 10 (6200 1016)
Svart Thermosafe (6200 1018)

Samma som Expression fast med ångfunktion och fack för doftolja. Levereras med manöverpanelen H2 samt reläbox RB45. Effekt 10 kW. 3 x 230 V, 3 x 400 V+N.
Pdf
Dokument att ladda ner
Badformer
Variera njutningen
Tylös bastuaggregat är hjärtat och nyckeln till hur ni kan njuta på fler sätt i ert hemmaspa – sinnligt omslutna av mjuk ånga och aromatiska dofter eller traditionellt i skön och torr bastuvärme. För hur man vill ha sin stund i bastun är något individuellt, och efter stundens behov.