Denna webbplats använder cookies för full funktionalitet. Mer info. Besöker du oss i en webbläsare som stödjer detta accepterar du vår användning av cookies.

×

Welcome to Improove Magento Boilerplate

Impression i170

Tylös ångdusch Impression i170 är en spaupplevelse med både ångbad och dusch. Ångduschen passar perfekt i det moderna badrummet med sin skandinaviska och distinkta formgivning och kan lätt anpassas efter befintlig planlösning. Impression i170 finns i storleken 1725 x 925 mm och har två pallar. Duschen är försedd med vattenanslutning och den inbyggda ånggeneratorn, max 4,5 kW, är omkopplingsbar 230 V~ och 400V 2N~. Manöverpanelen med touch-kontroll på ångduschpelaren styr ånggeneratorn. De lackerade aluminiumprofilerna är mönsterskyddade och fungerar flexibelt i ett unikt system utan skruvar eller synliga beslag. Den rena smarta designen är en fröjd både för ögat och vid rengöring. Ångbadet går även att få med golvkar som har justerbara fötter och ett inbyggt vattenlås. Karet ger en extra bygghöjd om 100 mm vilket ger en total yttre höjd på 2200 mm för en Impression monterad på kar. Till karen medföljer också en kopp för spillvatten som monteras på ångmunstycket. Koppen skyddar karet och garanterar dess funktion.
.

Teknisk specifikation

Egenskap Värde
Art.nr. 154
Inbyggd ånggenerator Ja
Djup (mm) 925
Höjd (mm) 2100
Bredd (mm) 1725
Teknik
Impression ångbad med dusch
Tylö Impression bygger på ett unikt profilsystem som på en minimal yta går att variera genom olika väggkompositioner och ytterbeklädnader i ett gemensamt utrymme för dusch och ångbad helt i aluminium, glas och högblank akryl.
Exklusiv design
God formgivning
De vackra vita pallarna är gjorda i materialet Corian och visar prov på extremt god form. Det går även att beställa en extra pall som tillval för att ha som avlastningsbänk utanför duschen. Varenda detalj har en designfinish som är väl genomtänkt och vacker att titta på. Här finns heller inga onödiga skrymslen eller smutsfällor, vilket underlättar rengöringen.
Doft
Örter och doftessenser
Ångmunstycket har fack för doftessenser som tillför badet en extra dimension.
Planlösning
Ett flexibelt system
Väggar, glaspartier och dörrar går att montera på en mängd olika sätt för att passa in i din planslösning. Även de lösa delarna av inredningen kan du välja att placera var du vill. Här ser du ett exempel på en vanlig komposition för Impression i170.
Materialsats
I Impression i170 ingår
Vägg- och taksektioner, belysning, dörrsektioner, 2 formgivna pallar, duschpelare inkl blandare, ånggenerator, manöverpanel och monteringsdetaljer.
Pdf
Dokument att ladda ner
Badformer
Variera njutningen
Tylös bastuaggregat är hjärtat och nyckeln till hur ni kan njuta på fler sätt i ert hemmaspa – sinnligt omslutna av mjuk ånga och aromatiska dofter eller traditionellt i skön och torr bastuvärme. För hur man vill ha sin stund i bastun är något individuellt, och efter stundens behov.

Läs mer om Badformer