Denna webbplats använder cookies för full funktionalitet. Mer info. Besöker du oss i en webbläsare som stödjer detta accepterar du vår användning av cookies.

×

Welcome to Improove Magento Boilerplate

Infrakabin Prime+ 99

Komplett med vägg- och taksektioner med inbyggda infrapaneler, dörr i härdat säkerhetsglas, digital manöverpanel, pekskärmsstyrd musikanläggning med Bluetooth, USB och 3,5 mm AUX, infällda högtalare, infrapaneler i golv och tak samt invändiga spotlights. Pure Infra-kabinen ger dig trygg värme via den senaste infratekniken. Självklart innebär detta de lägsta nivåerna av elektromagnetisk strålning (EMR) och elektriska fält (EF) av alla infraröda system på marknaden i dag. Med det exklusiva EvenHeat™-systemet njuter du av ett jämnt, behagligt infrabad helt utan onödig exponering för elektriska fält. Värk och spänningar lindras och kroppen frigörs effektivt från slaggprodukter i en process där njutningen är omedelbar.

Teknisk specifikation

Egenskap Värde
Art.nr. 95109700
Effekt (W) 1400
Djup (mm) 913
Bredd (mm) 913
Höjd (mm) 1940
Funktion
Musik i dina öron
Varje Pure Infra-kabinmodell har en pekskärmsstyrd musikanläggning med infällda högtalare, så att du kan lyssna på dina favoritlåtar genom Bluetooth, USB eller 3,5 mm AUX. De infällda högtalarna gör inredningen ren och avskalad och bidrar till att du kan sitta i en avkopplande miljö under ditt dagliga infrabad.
Design
Estetik och design
Det finns ett Pure Infra-system för alla smaker, budgetar och utrymmen. Oavsett planlösning och modell har Pure Infra-kabinerna en modern estetik med helglasade fronter och en intuitiv manöverpanel med pekskärm som gör det enkelt att ställa in värme, ljus och ljud.
Teknik
Lägst EMR + EF
Enkelt uttryckt finns det inget annat infrarött kabinsystem som minimerar din exponering för elektromagnetisk strålning och elektriska fält bättre än Pure Infra. Vår exklusiva patentsökta teknik innebär att Pure Infra-kabinerna alstrar lägre nivåer av elektromagnetisk strålning och elektriska fält än Svenska strålsäkerhetsmyndighetens standarder – som är de tuffaste i världen.
Installation
Enkel montering
Inga verktyg behövs tack vare de självlåsande metallfästena på vägg- och taksektionerna. Kopplas med vanlig stickkontakt till 230 V~ (ingen elektriker krävs).
Planlösning
Stor valfrihet
Tylö infrakabin Prime+ finns i 7 olika storlekar och modeller. Passar det lilla utrymmet såväl som det mer generöst tilltagna. Modeller med front- och hörningång. Utvändig höjd på samtliga rum är 1940 mm.
Materialsats
Infrakabin Prime+ levereras komplett
Tylö infrakabin Prime+ levereras komplett med vägg- och taksektioner med inbyggda infrapaneler, dörr i härdat säkerhetsglas, digital manöverpanel, Radio/MP3/USB stereoanläggning, inbyggda högtalare i taket, EvenHeat infrapaneler i golv och tak samt invändiga spotlights.
Pdf
Dokument att ladda ner
Varför Pure Infra?
• Säkrast av de säkra. Pure Infra har de lägsta nivåerna av elektromagnetisk strålning och elektriska fält av alla infrakabiner på marknaden. • För hela kroppen. Innovativa värmefördelningssystem garanterar att världens säkraste infravärme också värmer dig jämnt över hela kroppen. • Bättre välbefinnande. Tack vare Pure Infras planlösning, utformning och extremt låga nivåer av elektromagnetisk strålning och elektriska fält. • Omedelbar njutning. På ett ögonblick har Pure Infra värmts upp till din förinställda nivå. • Energibesparande. Infrakabinerna ansluts till vanligt eluttag och förbrukar upp till 20 % mindre energi än andra infraröda system.