Denna webbplats använder cookies för full funktionalitet. Mer info. Besöker du oss i en webbläsare som stödjer detta accepterar du vår användning av cookies.

×

Welcome to Improove Magento Boilerplate

Karhu PK VO/VV Vattentank

Sprakande värme, aromen av kåda – det är något alldeles speciellt med en vedeldad bastu. Eftersom vi på Tylö älskar bastubad i alla dess former, har vi givetvis ett brett sortiment även inom vedeldat. Nu kan vi erbjuda vedeldade bastuugnar från de anrika finska varumärket Kastor som håller absolut världsklass. Den vedeldade bastuugnen Karhu VO/VV levereras med en vattentank som rymmer 25-28 liter beroende på storlek. VO har vattentank till höger. VV har vattentank till vänster (sett framifrån). Vedugnarna monteras med fördel med Tylös kompletta skorstenssystem som är uppbyggd i ett lättmonterat modulsystem.

Teknisk specifikation

Egenskap Värde
Art.nr. Karhu PK VO/VV
Installation
Kompletta skorstenssystem
Vedugnarna monteras med fördel med Tylös kompletta skorstenssystem som är uppbyggd i ett lättmonterat modulsystem.
  • Synlig tegel- eller glasyta ökar rummets termiska volym. Lägg till 3 m³ per kvadratmeter tegelvägg eller enkel glasvägg som överskrider 2 m².
  • Om bastun har oisolerade timmerväggar ska 25% läggas till volymen. Välj alltid den större modellen av bastuugn om bastuns storlek ligger i det överlappande intervallet mellan två ugnar.
  • Diametern på stenarna i en vedeldad bastuugn måste vara minst 10 cm.
  • Bastuugnarna är utrustade med justerbara framben.
Pdf
Dokument att ladda ner