Denna webbplats använder cookies för full funktionalitet. Mer info. Besöker du oss i en webbläsare som stödjer detta accepterar du vår användning av cookies.

×

Welcome to Improove Magento Boilerplate

Lave ESR smalribbad

Att köpa bastulavar och ryggstöd är ett tidsbesparande alternativ när du ska bygga om ett befintligt rum till bastu – eller när du ska renovera och fräscha upp ditt gamla basturum. Bastulavarna ESR är tillverkade av massiv asp eller al och har en stabil design utan synliga skruvar. Bänkarna har RAL-testas för att säkerställa kvaliten. Ni kan även beställa ben till lavarna för fristående bänk. Lavarna finns i två djup, 600 mm och 410 mm. Lavarna är kapningsbara till valfritt mått och ryggstöden är kapningsbara upp till 100 mm på vardera sida.
.

Teknisk specifikation

Egenskap Värde
Art.nr. 133
Installation
Montering
Lavarna som med fördel görs löstagbara läggs på reglar som skruvas fast i de reglar som finns inbyggda i väggen. Den undre regeln görs så lång att den övre laven kan flyttas ned och man får därigenom en extra sängplats. Avståndet från golv till nedre laven bör vara ca 29 cm och mellan lavarna bör det vara ca 45cm. Om det är Tylös lavar får man rätt mått om reglarna skruvas fast på 380 resp 830 mm från golv.
Underhåll
Rengöring
Det är viktigt att bastun hålls ren och snygg för att behållningen av badet skall bli maximalt. Städa därför bastun regelbundet, skura lavarna och golvet. Använd helst vanlig grönsåpa som är ett milt och skonsamt rengöringsmedel och som dessutom doftar gammaldags gott.
Pdf
Dokument att ladda ner