Denna webbplats använder cookies för full funktionalitet. Mer info. Besöker du oss i en webbläsare som stödjer detta accepterar du vår användning av cookies.

×

Welcome to Improove Magento Boilerplate

Harmony för alla

Harmony för alla

03 juli 2017

Bastutillverkaren Tylö släpper nu sin senaste flexibla bastulösning, kallad Harmony. Det handlar om modulbaserad konstruktion som lätt byggs samman via en webbaserad konfigurator.

Med Tylös Harmony basturum kommer man så nära skräddarsytt det går utan att behöva betala för det. Konfigureringen kan ske online och leveransen sker till dörren i platta paket. Harmony:s modulbaserade konstruktion levereras med allting förberett för omedelbar montering. Elanslutningar finns, liksom ventilation och annan rördragning. Det gör att rummet kan monteras utan vare sig speciella verktyg eller förkunskaper och kan därför snabbt stå klart att användas.

Ytterligare flexibilitet ligger i möjlighet att själv välja lämpligt bastuaggregat. Dock tillhandahåller konfigureringsverktyget rekommendationer, baserat på basturummets storlek.

Harmony-seriens basturum levereras alltid som fullt fungerande lösningar, men kan anpassas till väldigt individuella behov och önskemål tack vare ett generöst utbud av materialval, utföranden, dekorativ och funktionell extrautrustning.

https://www.tylo.se/harmony/basturum/planeringsverktyg

Tylö kontrollerar din hälsa över nätet

Tylö kontrollerar din hälsa över nätet

02 juni 2017

Elite är Tylös nya hjälte i sitt arbete med att utveckla användbara funktioner för att underlätta en skönare och hälsosammare livsstil. Med Elite och ett trådlöst nätverk möjliggörs fjärrstyrning av bastun eller ångrummet.

Elite ökar både komfort och bekvämlighet för bastubadare och ångrumsanvändare genom de genomarbetade funktionerna och möjligheter att fjärrstyra alla bastuns eller ångrummets funktioner genom mycket specifika inställningar. Fjärrstyr och kontrollera temperatur, ljus, fuktighet och så vidare.

I kommersiella bastuanläggningar kommer Elite manöverpanel från Tylö till sin rätt tack vare dess möjligheter för användaren att kontrollera en eller flera bastur individuellt från exemplevis en mobil enhet eller en receptionsdisk.

Med Elite går det att skapa och automatisera olika scheman, baserade på användarmönster, frekvens och tid på dygnet. Den effektivare och smartare funktionaliteten kan ge energisbesparingar på upp till 30%.

För att ta utvecklingen ännu längre har kontrollpanelen Elite från Tylö utvecklats tillsammans med appen WellAccess™, som i sitt användargränssnitt och funktionalitet fullt ut speglar den fysiska kontrollpanelen.

Elite manöverpanel är kompatibel med flertalet Tylös bastu- och ångaggregat.