Elite är Tylös nya hjälte i sitt arbete med att utveckla användbara funktioner för att underlätta en skönare och hälsosammare livsstil. Med Elite och ett trådlöst nätverk möjliggörs fjärrstyrning av bastun eller ångrummet.

Elite ökar både komfort och bekvämlighet för bastubadare och ångrumsanvändare genom de genomarbetade funktionerna och möjligheter att fjärrstyra alla bastuns eller ångrummets funktioner genom mycket specifika inställningar. Fjärrstyr och kontrollera temperatur, ljus, fuktighet och så vidare.

I kommersiella bastuanläggningar kommer Elite manöverpanel från Tylö till sin rätt tack vare dess möjligheter för användaren att kontrollera en eller flera bastur individuellt från exemplevis en mobil enhet eller en receptionsdisk.

Med Elite går det att skapa och automatisera olika scheman, baserade på användarmönster, frekvens och tid på dygnet. Den effektivare och smartare funktionaliteten kan ge energisbesparingar på upp till 30%.

För att ta utvecklingen ännu längre har kontrollpanelen Elite från Tylö utvecklats tillsammans med appen WellAccess™, som i sitt användargränssnitt och funktionalitet fullt ut speglar den fysiska kontrollpanelen.

Elite manöverpanel är kompatibel med flertalet Tylös bastu- och ångaggregat.