Denna webbplats använder cookies för full funktionalitet. Mer info. Besöker du oss i en webbläsare som stödjer detta accepterar du vår användning av cookies.

×

Welcome to Improove Magento Boilerplate

Panacea 1309

Enligt grekisk mytologi är Panacea läkandets gudinna. För oss på Tylö är det även ett nytt och banbrytande ångbadskoncept. Panaceas eleganta form karaktäriseras av en rad nyskapande designelement. Både dörren och de stora glasytorna är gråtonade och sömlöst integrerade i en bländvit konstruktion av det extremt tåliga materialet Corian®, för en solid och gedigen känsla. Trots sin exklusiva form, där ingenting har sparats på när det kommer till anpassningar och material, är Panacea ångbastu mycket enkel att montera och installera. Konstruktionen är genomtänkt in i minsta detalj och levereras i färdiga moduler, redo att sättas samman och omgående tas i bruk.

Panacea 1309 tx/t är utrustad med ångpelare med ångutsläpp, tak- och handdusch samt tröskel. Materialen i Panacea inkluderar färgade glasväggar och en ram av svart plexiglas. Mått: 925 x 1325 x 2100 mm. Köp gärna till den snygga pallen i Corian® till ditt Panacea ångbad.

Teknisk specifikation

Egenskap Värde
Art.nr. 302
Djup (mm) 930
Bredd (mm) 1330
Pdf
Dokument att ladda ner