Denna webbplats använder cookies för full funktionalitet. Mer info. Besöker du oss i en webbläsare som stödjer detta accepterar du vår användning av cookies.

×

Welcome to Improove Magento Boilerplate

Panacea

Panacea

Panacea ångbad – där kraven är de högsta

Panacea från Tylö är marknadens mest innovativa och exklusiva serie ångbad, där kompromisslöst tänkande genomsyrar allt från rummets glasytor och snyggt monterade dörrar till inredningens gnistrande material, utfört i det lika kompromisslösa materialet Corian®. I ett Panacea ångbad från Tylö upptäcker man snart att det inte handlar om ett vanligt ångbad. I Panacea genomgår man en transformation från det man träder in i Panacea, där de sensoriska upplevelserna berör på ett behagligt sätt. Materialen är lena att vidröra och den stämningsskapande belysningen bidrar tillsammans med en perfekt anpassad temperatur och hög luftfuktighet till en fulländat vilsam erfarenhet. Efter en stund i Panacea ångbad kommer man ut som en ny människa; förvandlad och med nya krafter.

Läs mer om Panacea

Corian – arkitektens dröm

Corian – arkitektens dröm

Materialet Corian® uppfanns på 1960-talet av den amerikanska kemikoncernen DuPont™. Dess egenskaper och kvaliteter gör det till ett fantastiskt flexibelt och slitstarkt material som dessutom kan ges i princip vilken form som helst oavsett om det handlar om böljande organiska former eller mer strama uttryck. Det är därför som detta material är något av en favorit bland arkitekter och inredare världen över.

Corian® passar mycket väl i offentliga miljöer där slitstyrka, tålighet och enkelt underhåll är ett krav. Tillverkningen kan ske utan att skapa smutssamlande sömmar och skarvar, vilket är viktigt i miljöer där många människor uppehåller sig.

Unika möjligheter för unika miljöer

Unika möjligheter för unika miljöer

Ångbadet Panacea från Tylö är designat med hänsyn till många skikt av användare och är därför ytterst lämpad som installation i offentliga miljöer. Rummets modulära uppbyggnad möjliggör rekordsnabb montering och kan tas i bruk omedelbart.

Panaceas inredning, utförd i Corian® i den gnistrande vita färgen Glacier White, går att ge i princip vilken form som helst. Materialets fysiska egenskaper har tillåtit oss att ge inredningen i Panacea sina starka särdrag, där vi inte behövt ge vika för fysiska begränsningar i tillverkningsprocessen.

För oss har detta inneburit att vi kunnat utveckla hållbara, snygga och hygieniska bänkar som passar väl in i ångbadet Panacea.

Panacea Accessoarer

Panacea Accessoarer

För att kunna skapa ett helhetskoncept runt Panacea ångbad, där vi tar hänsyn till ett enhetligt estetiskt uttryck, erbjuder vi ett stort antal tillbehör. Tack vare detta bereds en tilltalande möjlighet att inreda Panaceas omgivande sociala ytor på ett sätt som bidrar till den helhetskänsla som ångbadet ska förmedla. Tillbehören är utförda i matchande vitt Corian® och omfattar bänkar och pallar. Bänkarna säljs separat om du vill komplettera de som är inkluderade i ditt ångbad eller om du vill förstärka miljön runtomkring din Panacea.