Denna webbplats använder cookies för full funktionalitet. Mer info. Besöker du oss i en webbläsare som stödjer detta accepterar du vår användning av cookies.

×

Welcome to Improove Magento Boilerplate

Art Garden Spa

Art Garden Spa

Art Garden Spa ligger naturskönt beläget som en del av Arken Hotell i Göteborg. Med tydlig fokus på naturen och med vacker inredning i form av stora panoramafönster och porlande vatten, är Art Garden spa givet bland Sveriges bästa spaanläggningar.

Vi på Tylö är nöjda med att ha bidragit så mycket till detta vackra spa som vi har gjort, samtidigt som samarbetet med ägaren var betydande och oerhört friktionsfritt. Vi kan stolt säga att spaanläggningen har fått många positiva reaktioner med rekommendationer i Dagens Industri och utmärkelsen ”Sveriges Bästa Spa 2010”. Fotograf: Mikael Pilstrand

Fakta

Fakta

Tylö konstruerade två basturum, båda med hidden heater aggregat. Ett ång- och saltrum byggdes, där finfördelat salt ångas upp med vattnet. Rummet innehåller också fiberljus color och värme i såväl bänkar som väggar. I rummet sitter ett 12 VA aggregat. För anläggningen byggdes också ett caledarium vilket är ett rum fyllt av värme där du kan koppla av och bara lägga dig ner på en stenhäll. Anläggningen rymmer också en isbastu som producerar krossad is och har en behaglig kyla efter bastubadet. 

Projektet färdigt: Februari 2010.