Denna webbplats använder cookies för full funktionalitet. Mer info. Besöker du oss i en webbläsare som stödjer detta accepterar du vår användning av cookies.

×

Welcome to Improove Magento Boilerplate

Sea Lounge

Sea Lounge

Sea Lounge är en flytande konferenslokal, festvåning och rekreationsanläggning i ett, som sjösattes 2006 och huserar i Stockholms vackra skärgård.

Den exklusiva båten tar 30–40 gäster beroende på önskad möblering och verksamheten drivs i samarbete med Grand Hôtel. Förutom mötes- och middagslokal, rymmer båten utomhusjacuzzi, cocktailbar, barbeque – och en bastu med tillhörande akterbrygga för svalkande dopp i havet. Bastun är ritad och tillverkad av Tylö och uppbyggd på plats i samråd med oss.

Vi samarbetade direkt med initiativtagarna och kom in i projektet på ett tidigt stadium. Vår utmaning låg i att utifrån givna mått skapa en både funktionell och tilltalande bastu, som matchade båtens övriga högklassiga framtoning. Med facit i hand – i form av utlåtanden både från ägarna och hundratals nöjda gäster – kan vi säga att vi rodde projektet iland.

Fakta

Fakta

- Tylö ritade basturummet om 10 kvm, tillverkade all inredning och deltog i installationen på plats.

- Bastulavar och aggregatskydd är utförda i ljus al.

- Bastuaggregatet heter Mega EP¿100.

- Båten sjösates: Sommaren 2006.