Denna webbplats använder cookies för full funktionalitet. Mer info. Besöker du oss i en webbläsare som stödjer detta accepterar du vår användning av cookies.

×

Welcome to Improove Magento Boilerplate

Victoria Park

Victoria Park

Livsstilsboende för seniorer

Victoria Park är ett lyxigt boende av internationellt slag, för seniorer. Med sitt läge i Limhamn, strax utanför Malmö, är boendet fullt utrustat med en rad servicar och möjligheter till aktivitet. Tylö ombads hjälpa till att skapa ett trivsamt spa på Victoria Park vilket inte bara är öppet för de boende utan även allmänheten. När den exklusiva bostadsrättsföreningen för välbefinnande och avslappning skulle byggas var Tylö en självklar del av detta, något vi givetvis är glada för.

Med ljusskenor under lavarna och fiberoptik i taket skapas en stämningsfull atmosfär.

Fakta

Fakta

I Victoria Parks spaavdelning har det arbetats efter Tylös standardprodukter men med en viss touch. På anläggningen finns två basturum, ett för män och ett för kvinnor. Båda dessa innehåller SDK 10 aggregat och ljusskenor under lavar för att få en stämningsfull effekt. Fiberoptiken i taket har samma effekt. Ett varmrum har byggts helt i trä med infällda fönster. På anläggningen finns också en kristallbastu i bergskristall belyst med fiberoptik color. Bastun är dessutom försedd med doftautomat. Det finns även ett ångrum med ett 12 VA aggregat.

Projektet färdigt: Februari 2010.