Denna webbplats använder cookies för full funktionalitet. Mer info. Besöker du oss i en webbläsare som stödjer detta accepterar du vår användning av cookies.

×

Welcome to Improove Magento Boilerplate

En idealisk partner

En idealisk partner

Bastu från Tylö som till utseendet skiljer sig markant från ett traditionellt basturum är inga problem för oss att utveckla. Varje bastu och ångbad som bär vårt namn är utvecklad, testad och tillverkad under vårt eget tak. Det betyder att vi behärskar alla led i framtagningen, från skiss till färdig produkt. Det gör oss till en idealisk partner för professionella beställare av basturum och ångbad – inte minst när det gäller att skapa nya spektakulära badmiljöer för högklassiga hotell och spa-anläggningar.

Lösningar av högsta kvalitet

Lösningar av högsta kvalitet

Tylös basturum och ångbad i vårt ordinarie sortiment uppfyller högt ställda krav både vad gäller estetik och funktionalitet – och kan med fördel användas även i offentliga miljöer. Vi representerar bla. KWS i Sverige och Norge för att svara upp mot beställarens önskemål, vi kan vi givetvis modifiera våra produkter och erbjuda dem i andra former, färger eller i mer exklusiva material än standardutbudets. 

I de fall det krävs något alldeles extra, kan vi också utveckla specialprodukter som tillverkas unikt för det aktuella projektet. Under namnet Tylö Professional åtar vi oss att rita, tillverka och leverera kompletta lösningar till basturum för den professionella marknaden. Helt anpassade efter kundens önskemål.

Ta ut svängarna

Ta ut svängarna

Bastu, ångbad och dusch från Tylö följer trenderna inom design, inredning och arkitektur, det ser våra produktutvecklare till. När de ställs inför en ny utmaning väver de samman dessa influenser med sin kunskap om teknik, elektronik och olika materialegenskaper för att skapa ett basturum av senaste design. Slutligen blandar de in vårt samlade kunnande om bastu, dusch och ångbad. Resultatet blir ofta iögonfallande. En bastu som till utseendet skiljer sig markant från det knuttimrade och vedeldade originalet är inga problem. Så länge det står Tylö på bastudörren är effekten och själva njutningen alltid den samma, oavsett hur formgivningen ser ut.