Denna webbplats använder cookies för full funktionalitet. Mer info. Besöker du oss i en webbläsare som stödjer detta accepterar du vår användning av cookies.

×

Welcome to Improove Magento Boilerplate

THE SCIENCE OF SAUNA
En vetenskap för dig som gillar att må bättre

Avancerad bastuteknologi

Relaxology är en förhöjd upplevelse inom bastu och ångbastu. Utformad utifrån vetenskapligt underbyggda medicinska studier bidrar dess egenskaper till att med hjälp av aroma,- ljud,- och ljusterapi få dig att uppnå en högre form av avslappning
Avancerad bastuteknologi

Bättre hälsa

Relaxology är ett banbrytande koncept för en hälsosam livsstil. Att träna och röra på sig är viktigt, men för att nå topprestationer är djup avslappning en nyckelfaktor, både när det gäller din fysiska och mentala prestation.
Bättre hälsa

Optimera din avkoppling

Relaxology maximerar din avslappning. Genom att optimera din avkoppling skapar du optimala förutsättningar för att maximera dina prestationer.
Optimera din avkoppling
FORSKNING OCH STATISTIK
Sedan urminnes tider har människor använt sig av värme för att lindra såväl själsliga som fysiska krämpor. Nu bevisar modern forskning att regelbundet bastande har mätbart positiva effekter på serotoninhalten i blodet.
Basta dig lycklig
värmen är antidepressiv
Forskarna undersöker nu sambandet mellan de värmekänsliga serotoninproducerande neuronerna och sårbarhet för stressrelaterade sjukdomar, ångest och depression.

Bastubad kan minska risken för Alzheimers

Att bastubad stärker hjärtat har forskning visat. Men det tycks även vara så att bastubad kan bidra till att minska risken för andra åldersrelaterade sjukdomar, då värmen påverkar cellernas funktion i grunden.

Regelbundna bastubad ökar idrottares uthållighet

Dr. Rhonda Perciavalle Patrick är läkare och forskare vid Salk Institute for Biological studies och driver även den populära hälsositen www.foundmyfitness.com. Hon talar varmt om varför man bör kombinera sin träning med bastubad.
FRÅN LABBET: UTVECKLAD UTIFRÅN RELAXOLOGYKONCEPTET Sensation

FRÅN LABBET: UTVECKLAD UTIFRÅN RELAXOLOGYKONCEPTET
Sensation

Förutom att bjuda på högsta möjliga komfort, är Sensation formgiven för att ta hänsyn till dina sinnen och bjuda på subtila sensoriska upplevelser.