Denna webbplats använder cookies för full funktionalitet. Mer info. Besöker du oss i en webbläsare som stödjer detta accepterar du vår användning av cookies.

×

Welcome to Improove Magento Boilerplate

Sensation

Sensation är Tylös första produkt som är helt utvecklad utifrån Relaxologykonceptet. Förutom att bjuda på högsta möjliga komfort, är Sensation formgiven för att ta hänsyn till dina sinnen och bjuda på subtila sensoriska upplevelser.
Sensation

Vattenfallet
— Målsättningen i projektet var att ta fram en produkt som tydligt förmedlade känslan av att sitta på en klippavsats intill en porlande bäck med milsvid utsikt över omgivningarna.

Sensations lutande bakre vägg är utrustad med ett integrerat vattenfall vilket skapar termik och en behaglig luftcirkulation. För att skapa ytterligare en dimension av behag är det fram-strömmande vattnet bakgrundsbelyst. Ett vackert och stämningsskapande designinslag som kompletteras med behagligt och lugnande bakgrundsljud.

De snedställda lavarna i espressofärgat aspträ skapar en rymligare känsla i basturummet och bidrar till en spännande arkitektur – något vi lagt speciell vikt vid i utvecklingen av Sensation.

KOMPLETTERANDE PRODUKT
EXPRESSION / EXPRESSION COMBI
Expression – ett prisvinnande bastuaggregat särskilt utvalt för Sensation basturum. Form, teknologi och prestanda optimerade för en perfekt Relaxologyupplevelse.