Denna webbplats använder cookies för full funktionalitet. Mer info. Besöker du oss i en webbläsare som stödjer detta accepterar du vår användning av cookies.

×

Welcome to Improove Magento Boilerplate

New Vision

Med ett kompakt format, gedigna material och ett flertal tillgängliga utföranden blir Vision det optimala alternativet för bastubad i ett begränsat utrymme. Med hjälp av stora panoramaglas skapas rymd och lyxig känsla.
New Vision

Ergonomiskt utformad inredning i väldoftande naturlig asp och kontrasterande smalribbad al. Den indirekta belysningen skapar en behaglig atmosfär.

New Vision är en nytolkning av ett vinnande koncept. Vision blev en stor succé då den introducerades och har i denna senaste version fått genomgå en evolution med små men betydelsefulla ändringar för att ytterligare fullända dess egenskaper. Bland annat har vi gjort New Vision högre. Tillsammans med tunnare profiler i glaspartierna skapar detta en ytterligare förhöjd känsla av rymd och luftighet. Dessutom har New Vision en helt unik inredning i Espresso Ask.

Stora bronstonade glasytor, infällda spotlights och kontrasterande detaljer ger en varm och luftig känsla.

KOMPLETTERANDE PRODUKT
SENSE COMBI ELITE
Med Sense Combi Elite får du både torrbastu, våtbastu och ånga i ett och samma aggregat. Aggregatet levereras med manöverpanelen Elite.