Denna webbplats använder cookies för full funktionalitet. Mer info. Besöker du oss i en webbläsare som stödjer detta accepterar du vår användning av cookies.

×

Welcome to Improove Magento Boilerplate

Ryggstöd ESR smalribbad

Att köpa inredning i separata delar är ett tidsbesparande alternativ när du ska bygga om ett befintligt rum till bastu – eller när du ska renovera och fräscha upp ditt gamla basturum. De färdigbyggda ryggstöden i asp/al fungerar som avskärmning för belysningsarmatur som skapar ett behagligt indirekt ljus i bastun. Kan kapas på längden och passar till alla våra lavar.
.

Teknisk specifikation

Egenskap Värde
Art.nr. 142
Underhåll
Rengöring
Det är viktigt att bastun hålls Ren och snygg för att behållningen av badet skall bli maximalt. Städa därför bastun regelbundet, skura lavarna och golvet. Använd helst vanlig grönsåpa som är ett milt och skonsamt rengöringsmedel och som dessutom doftar gammaldags gott.

Så här håller du bastun fräsch. För att kunna njuta fullt ut av och i din bastu bör du då och då ägna en stund åt underhållet. Här följer några tips på hur du med enkla medel håller basturummet rent och fräscht - och samtidigt ökar både bastuns livslängd och din egen trivsel.
Pdf
Dokument att ladda ner